lørdag den 22. juni 2013

Baby sengetøj

I går blev jeg færdig med et sæt baby sengetøj i det skønneste retro stof - syet efter DIY hos Anna, som laver de bedste DIY :-) 
Det er guld værd, at kunne følge udførlige DIYs, når man er sådan lidt sy-begynder, som jeg ;-)

Jeg har syet et lille års tid og har mest syet babytøj og sengetøj. Anna's DIYs og diverse mønstre har været mine tro følgesvende. Så stor tak til Anna for inspiration og DIYs :-D12 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det bare flot! Er du vimmer en dejlig nuance og søde blomster (...siger hende der STADIG ikke er til retro og alligevel har kommenteret TO gange på retrostoffer hun godt kan lide i din samling. Hmm... Man har vel et standpunkt, ik?)
  :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er sød Stine, at kommentere mine indlæg - min dejlige, trofaste (og eneste) læser :-D
   Jeg forstod ikke rigtig alt det der Liberty stof wuuhuuuuu, og må nu sande at det er ved at snige sig ind under huden på mig - sjovt som sådan noget kan ændre sig :-) Og det helt skønne ved blogs - alt den dejlige inspiration (så der altid er noget nyt at hige efter...)

   Slet
 2. Ihhhh hvor er det altså fint!!! Er helt vild med farverne. Og når jeg har fået mig meldt på bloglovin så melder jeg mig som fast læser;)
  Velkommen i blogland, navnesøster;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja jeg er også vild med det stof - og jeg har heldigvis lidt mere, som jeg gemmer til jeg har lært at sy virkelig fine kjoler ;-)
   Du er meget velkommen her :-D

   Slet
 3. Har lige fundet din blog, som jeg nu følger spændt! :) Jeg er VILD med det her stof du har brugt til sengetøjet. Det er virkelig smukt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du vil følge med - velkommen :-D
   Ja det stof er skønt - jeg glæder mig over det hver dag :-)

   Slet
 4. Hvor er det lækkert. Og sikke en dejlig blog. Melder mid straks under fanerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til - det er skønt at du vil være med :-D

   Slet
 5. WOW - det er helt fantastisk fint - det er et af mine yndlings retrostoffer... Måske jeg skulle se om jeg kunne anskaffe mig et stykke stort nok til sådan et fint sengesæt...
  Melder mig lige som fast læser her :)

  SvarSlet
 6. Hej Nicoline. Tak - ja det er et skønt sengesæt :-) Jeg har meldt mig som fast læser hos dig i går :-)
  Velkommen til :-D
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 7. Ih, sikke et skønt sæt - yndlingfarvekombi, mit hjerte banker lige lidt hurtigere ved synet! :-) Og så fandt jeg da lige din blog, her vil jeg da glæde mig til at læse med, fine ting du syr! :-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine - du er så hjertelig velkommen her :-D Ja, jeg glæder mig over det sengetøj hver dag pg kender udemærket følelsen af et par ekstra hjerteslag ;-)

   Slet