torsdag den 13. juni 2013

Det vigtigste først!

Jeg har i mange år stræbt efter at strukturere mit arbejde efter: First things first! Noget i retning af: hvad er de 3 vigtigste ting i dag (som jeg pinedød skal nå). Nogle gange har det virket rigtig godt, og afholdt mig fra at flintre ud af en endeløs sti i jagt efter de sidste detaljer - ofte har uforudsigeligheden i jobbet spillet ind og jeg er endt med en snigende frustration over ikke at kunne holde mig til strukturen. 

Det sidste års barsel og kreative syslerier med hækling og sygning, har ændret mit syn på struktur som eneste effektive arbejdsgang (ha, ha). Jeg har givet los, og kastet mig ud i hvad jeg lige havde lyst til. Det har været skønt, lidt forvirrende og meget rodet, med alle de projekter igang. Nogle bliver afsluttet, andre glemmer jeg alt om. 

Til tider bliver rodet for meget og så er det jeg falder tilbage til min gamle livsstil og laver lister - laaange lister...
Heldigvis hjælper listerne mig til at få produceret, nok mest fordi jeg ikke kl 20.30 om aftenen, når krea-tid starter, skal tage stilling til hvilke af de 15 igangværende projekter, jeg skal gå videre med.

Jeg har en notesbog, hvor lister, noter fra sygning eller hækling skrives ind (når jeg husker det) og indkøbslister noteres. 

At springe mellem alt den kreative inspiration fra blogs og Pinterest, til struktur på lister, med "mål" for ugen, fungerer faktisk rigtig godt for mig :-D
Ingen frustration over at jeg ikke når det hele (den har jeg ellers været virkelig dygtig til i mange år), tværtimod stor glæde over den skønne inspiration og de ting jeg når at få lavet :-D

Hvad er din tilgang?

1 kommentar:

  1. Suk, så genkendeligt ;-) Jeg er faktisk lige startet på, at ta' en tur dagligt på pinterest/Blogland med netop det formål at beslutte mig for én ting, jeg skal gå i gang med (og helst færdiggøre), ellers ender det i alt for mange ideer og alt for mange skuffelser, når det går op for mig, jeg intet når. Lister og planlægning er min store hjælp til at undgå frustration!

    SvarSlet