søndag den 23. juni 2013

Overspringshandlinger

Farverige og dejlige - men de falder i kategorien overspringshandlinger...
Skønt :-D

2 kommentarer:

 1. Ej nogle skønne farver :) jeg MÅ og SKAL simpelthen have lært at hækle i sommerferien - jeg VIL også kunne lave sådanne fine lapper til tæpper osv

  Elsker at sy men mangler at kunne hive noget nemt krea med på farten - og der er hæklenål og garn altså lige lidt nemmere end symaskine og stof osv :)))

  Er forøvrigt helt vild med dine retro stoffer i gul orange lyserød kombi, lige mig :) sig endelig til hvis du får noget i overskud af dem ;) skønt babysæt du har syet, Anna/Laralil er en skat til diy, jeg bruger dem også :)

  Smil

  SvarSlet
 2. Hej Karina Viki og velkommen til :-D Jeg elsker at hækle og hæklet næsten altid når jeg ser fjernsyn og i bilen (som passager ;-) De små lapper er hurtige at lave, samtidig med at farverne er så sjove at lege med. Jeg må tage nogle billeder i dagslys når jeg er kommet lidt længere. Så hækling kan helt sikkert anbefales og der er mange sjove opskrifter i blogland. Skriv endelig til mig hvis du har brug for hjælp eller inspiration :-). Mht stoffet, så er det mit yndlings stof lige nu, men hvis jeg skulle køre træt i kombinationen af lyserød og orange, husker jeg dig ;-)

  SvarSlet