torsdag den 5. december 2013

Drengebluser

Et par bluser til Nicolai
De har allerede været i brug 3 uger, er vasket adskellige gange, og stoffet holder sig - som lovet - rigtig fint :-) 

Fotografens evner er dog ikke helt i top... 
(Og blogging via Ipad er til tider en udfordring for tålmodigheden....)
7 kommentarer:

 1. HVor er de fine. Hvilket mønster bruger du? Jeg kan ikke rigtig finde det helt rigtige, enten er de for smalle, for vide, for lange eller der er noget med ribben og så bliver den for løs, for "højhalset", ja der er meget galt over ved mig :-) Måske du ved bedre?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :-) Mønstret er basis T-shirt fra Minikrea i str 6 år. Den er lidt smal i kroppen, men det er brugeren også, armene er dog lidt for smalle synes jeg og dem ligger jeg et par centimeter til næste gang. Jeg havde bare klippet til begge bluser på samme tid, så.. :-)
   Til ribben har jeg brugt bredden til hals og arme men gjort den højere (6 cm høj i halsrib og 9 cm i ærmerne) Jeg er begyndt at skrive det ned, for jeg kan jo ikke huske det fra gang til gang.. Ribben nederst er 9 cm høj og 28 cm bred. På den ene bluse blev den lige 1-2 cm bredere og det betyder noget for resultatet synes jeg - den slasker en lille smule. Så det gælder om at holde sig til noterne når man har noget som fungerer! :-D Jeg mener at Anna/Laralil har en syvejledning på rib og en tommelfingerregel om at ribben skal være x mindre en omfanget.
   Nå, lang smøre, måske du kan bruge noget af det ;-)
   Mange hilsner,
   Mette
   PS Jeg er begyndt kun at købe rib i god kvalitet (elastisk) og jeg vender som regel tilbage til Malika&Rosa. Jeg synes de få ekstra kroner er godt givet ud ift at ribben holder sig pæn og ikke mister elasticiteten

   Slet
  2. En korrektion til smøren ovenover: til ribben har jeg brugt mønsterets bredde til hals og arme...

   Slet
 2. Rigtig fine bluser! Er også nysgerrig efter mønstret...:-)

  SvarSlet
 3. super fine :) og stoffet er skønt, havde ikke set det med lufthavnen før

  SvarSlet