lørdag den 21. juni 2014

Farver og former

Lousiana i dag - tre timers alenetid.
Fantastiske farver, former og livshistorie.

Hilma af Klint :-D8 kommentarer:

 1. Ej hvor er de smukke! Jeg bor faktisk LIGE ved siden af Louisiana, som i 1 km derfra.. Men jeg kommer der aldrig - jeg er ikke just det store kunst-menneske for at være ærlig, men disse her er da virkelig dejlige at se på - måske jeg skulle gøre en undtagelse ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heller ikke kunst menneske, men havde på fornemmelsen at det her var fint - og DET var det. Især tidligt, når man har det lidt for sig selv (måske det bare er mig) ;-)
   Jeg synes de store malerier og Hilmas historie var fascinerende, og jeg tænker stadig på det flere gange om dagen - så varm anbefaling herfra :-)
   Udstillingen er der indtil 6. juli
   Mange hilsner,
   Mette

   Slet
 2. Jeg har også haft en plan med at skulle se den udstilling. Mon jeg når det inden den slutter? Det er vist snart...dejligt for dig med lidt alenetid, det kan man godt bruge en gang i mellem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine, Jeg har haft den i baghovedet såååå længe, og i lørdags var sidste chance for mig. De timer var virkelig godt givet ud, for ja, lidt alenetid kan være virkelig dejligt :-)
   Som skrevet ovenfor, slutter den 6. juli - håber du når det :-)

   Slet
 3. Hold da op, hvor er de SKØNNE og glade og farvestrålende - tænk sig hvis man kunne købe de prints på stof!!!! :-D
  Dejligt med lidt velfortjent alene-tid til dig :-)
  KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. De er fantastiske - og store! Jeg tabte helt vejret, så smukke var de :-)
   Og på stof - ja det ville være skønt :-D
   Kh,
   Mette

   Slet
 4. Der er intet bedre end at forkæle sig selv med lidt alenetid, hvor man gør noget, der gør én glad helt ind i sjælen. Det er virkelig nogle skønne billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan være virkelig dejligt med et par timer alene indimellem - det er ikke ofte jeg har brug for det, men indimellem er det guld værd ;-)

   Slet