tirsdag den 10. juni 2014

Karneval i pink og grønt

På Nicolais skole er en tradition for at åbne Københavns Karneval. Farverne er pink og grønt, og i sidste minut fandt N på at der skulle tekst på T-shirten. Det gik, men havde jo været lettere hvis blusen ikke var syet sammen :-) Uldstrømper og uldhue er hans eget påfund, og viste sig at være et godt valg på en lidt kold dag.

At opleve optoget var fantastisk og jeg blev flere gange rørt over musikken og samspillet. Det er en fantastisk skole, med lærere som brænder for det de laver og på fineste vis har eleverne "med". Hele skolen deltager og de spiller samba så tagene letter! :-D Så SEJE var de til at holde rytmen (og ja, Nicolai trommer en af "hans" rytmer på billederne nedenfor).

En filtblomst til N og en stak til de interesserede fra hans klasse, blev det også til.

4 kommentarer:

 1. Skønt sæt - og ja, der er bare så skøn og glad stemning ved karneval! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte - ja, der var mange glade mennesker - og så selvfølgelig os forældre, som bare er stolte, glade og smilende (per definition ;-) ha, ha

   Slet
 2. Hvor fedt at I havde så dejlig en oplevelse - og hvor er det nogle fine blomster, du har lavet og et sejt outfit til N! Han beviser bare, at selv knejter kan se drønseje ud i lyserød! ;-) Hvor er han bare nuser! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lilly - endnu engang have Nicolai selv bestemt farvesammensætningen ;) Undervejs i kreationsprocessen synes han at blomsten var for pink, men valgte alligevel at den skulle han have på (mon jeg fik sagt at det skulle han!... ;-) Det tog ret lang tid at klippe filt til alle de blomster, men jeg havde jo selv bedt om det ;-)

   Slet