tirsdag den 18. november 2014

Merle som gave

Sættet er en fødselsdagsgave til en pige som blev et år. Bukserne er syet efter EG's elastikbukser mønster og i Amy Butler stof (Gypsy Caravan Cutting Garden). Heldigt så passede tre garnnøglerester fra mit nuværende tæppeprojekt, fint i farverne til bukserne - og der var lige akkurat garn nok :-) Hæklemønstret er Merle og Magne fra www.yarnfreak.dk.
Engleulden er Gammel Rosa (14), Pudder (13) og Coral (15)
8 kommentarer:

 1. Hvor er det fint et sæt :) sød detalje at knappen er med samme stof som bukserne ;) Hvor køber du knapper til at stofbetrække henne? jeg er nemlig på jagt efter nogle i forskellige str :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina Viki - knappen her har jeg fået lavet hos Line/Marapytta, men jeg har tidligere købt sæt til at lave stofknapper hos Stof2000. De findes i forskellige størrelser (og er lidt dyre synes jeg, men er også virkelig fine... :-) Jeg kan se at de også har nogle hos Stof og Stil :-)

   Slet
  2. Tak for svar søde, jeg må lige kigge de 2 steder, jeg skal ikke bruge mange, har bare et par projekter i tankerne hvor det kunne være fint :)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. TOTALT cute :-)))) Det skal nok bringe stor glæde :-)
  Tak i øvrigt for din søde og støttende kommentar hos mig; glæder mig til at få indhentet lidt af det forsømte her hos dig inden for den nærmeste fremtid. KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lilly :-))) Håber at du har det godt og sender et varmt virtuelt kram i din retning :-)
   Kh
   Mette

   Slet
 4. Helt vildt sødt sæt, jeg er især vild med den hæklede bluse, hvor er den dog bare fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja :-) Du er altid så sød til at kommentere og jeg er nysgerrig på hvad du syer? Er du mon på instagram?
   Kh,
   Mette

   Slet