tirsdag den 7. april 2015

Baby udstyr til salg

Jeg har brugt lidt af påsken på at få gennemgået skabe og skuffer, sorteret, kørt på genbrug, sat til salg og givet videre. Efter "den store oprydning" sidste år, er både den daglige oprydning lettere, og det samme gælder for den lidt grundigere i alle skabe, skuffer og hjørner.

Jeg vil nødig lyde frelst, eller pådutte andre at skulle gøre noget, - men må bare konstatere, at for mig fungerer det virkelig godt at få sorteret ud :-)

Et par af de ting som nu skal videre, er Majas voksipose og barnevogn, så hvis du er i baby humør og kan afhente i Værløse eller på Østerbro, så læs mere her:

Voksiposens dyner og bund er købt brugt, og jeg har fået syet nyt betræk i farverigt Amy Butler stof yderst og lilla lagenlærred inderst.
Der er en sommerdyne, og en vinterdyne som er i uld - den er dejlig varm :-)
Bunden har vi ikke brugt, men den er med hvis det har interesse.
Sommerdyne og betræk er nyvasket. Vinterdynen skal renses.

Brugt til et barn og fra et ikke ryger hjem uden husdyr.

Pris: 600 kr

Odder Classic barnevogn fra 2012, brugt til et barn. Liggemål er 97 cm.
Har altid stået indendørs i bryggers, når den ikke har været i brug. Den er virkelig pæn og velholdt, kun enkelte små mærker på calechen og en enkelt plet inde i vognen som ikke kan vaskes af.
Den har punkterfrie dæk! 
Det vaskbare betræk er nyvasket. Der medfølger en Dunlopillo madras (betræk er ny vasket), et myggenet og et Småfolk regnslag, som er i virkelig god kvalitet. 
Hvis det har interesse har jeg et par bomuldlagner, som kan følge med.

Pris: 3.800 kr

Du er velkommen til at skrive en mail på mette@madvig.dk, hvis du er interesseret :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar